Ruokakulttuurirahaston palkintojenjakotilaisuus 24.1.2017.
Helsingin Suomalaisen Klubin säätiön ruokakulttuurirahaston tunnustuspalkinnon saivat mallasohran tuottamiseen erikoistunut maanviljelijä Ilpo Markkola, satokausikalenterin perheensä kanssa perustanut toimitusjohtaja Samuli Karjula ja 19-vuotias Ravintolakoulu Perhosta valmistunut kokki Johan Kurkela. Paikalla oli myös vuonna 2016 palkitun Suomen kokkomaajoukkueen johtaja Tapio Laine, joka esitteli joukkueen loistavaa menestystä kokkiolympialaisissa Saksan Erfurtissa. Valokuvaus Elias Iirola.
DSC 5417kp
DSC 5422kp
DSC 5423kp
DSC 5428kp
DSC 5431kp
DSC 5437kp
DSC 5441kp
DSC 5447kp
DSC 5449kp
DSC 5460kp
DSC 5469kp
DSC 5474kp
DSC 5494kp
DSC 5499kp
DSC 5504kp
DSC 5519kp