HELSINGIN SUOMALAINEN KLUBI

KUVA-ARKISTO

Klubilla on näillä www-sivuilla julkaistava kuva-arkisto. Tarkoituksena on Klubin tapahtumien tallentaminen tulevaa tarvetta ja Klubin eri julkaisuja varten sekä tuoda Klubin tapahtumat jäsenten ja muiden Klubin toiminnasta kiinnostuneiden nähtäville.
Klubilla pidettävien tilaisuuksien valokuvaamisesta kuva-arkistoa varten huolehtivat kuvakulttuurityöryhmän jäsenet ja Klubin klubimestarit, Klubin ulkopuolella tapahtuvan harrastustoiminnan osalta tilaisuuksien järjestäjien valitsemat klubilaiset.
Kuva-arkistoa hoitaa kuvakulttuurityöryhmä. Kuvatiedostot ovat kronologisessa järjestyksessä ja ne on varustettu selventävällä otsikolla. Kuvien järjestelmällinen tallentaminen tai julkaiseminen muissa yhteyksissä kuin Klubin julkaisuissa edellyttää kuvaajan ja kuvakulttuurityöryhmän suostumusta ja kaikissa tapauksissa kuvaajan nimen mainitsemista.
Työryhmä voi ottaa kuva-arkistossa julkaistavaksi Klubin jäsenen ottamia kuvia samoilla ehdoilla. Erikseen on sovittava menettelystä, mikäli kuvia ei haluta käsiteltävän kuva-arkistoon soveltuviksi. Kuvakokosuositus on 2 – 3 megatavua. Yhteydet omien kuvien liittämiseksi arkistoon osoitteella: verkkovastaava@klubi.fi. Kuvakulttuurityöryhmä on varautunut poistamaan niiden jäsenten kuvat, joita asianomaiset eivät halua näkyvän netissä.

 

 

    

 

2020